goedstof productie

astro-peak blauwdruk

Een geboortehoroscoop is een blauwdruk van jezelf, een leidraad voor je leven. Aan de hand van je geboorteplaats, - datum en -tijd komt een unieke horoscoop tot stand die inzicht biedt in jouw talenten, drijfveren en levensdoelen.

Carine Staaks


‘zelfkennis is de leidraad voor een gelukkig leven’

Je geboortehoroscoop is te vergelijken met een routeplanner in het verkeer; het maakt helder wat jouw unieke bestemming is in het leven en wat je nodig hebt om die te bereiken.

Drie onderdelen spelen hierin onder meer een belangrijke rol: de zon, maan en ascendant. De zon vertelt iets over je zielenwens, individualiteit en creativiteit. De maan gaat over je diepste gevoelens en verlangens. En de ascendant geeft info over hoe jij je in de buitenwereld presenteert, welke indruk je maakt.

Afhankelijk van waar deze elementen in jouw horoscoop staan (in welk van de twaalf huizen en onder welk dierenriemteken) krijg je inzicht in hoe deze jouw karakter en aanleg mede bepalen. Ze laten bijvoorbeeld ontwikkelpunten, verborgen talenten en gelukspunten zien, maar ook valkuilen en tegenstellingen.

De astro-peak gaat dus veel verder dan het uitdiepen van je sterrenbeeld. Deze Goedstof productie opent de deur naar meer zelfkennis en begrip in je eigen handelen en manier van reageren. Bovendien legt Carine - die al meer dan 35 jaar astrologieconsulten en -cursussen geeft - je uit op welk gebied jouw levensbestemming ligt.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Carine Staaks
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)