goedstof productie

buut vrij!!

Wil je uitgedaagd worden om het kind in jou weer AAN te zetten? JA, je mag genieten! JA, je mag plezier maken! JA, je mag experimenteren en fouten maken! Voel je je aangesproken, kom dan naar de Goedstof productie Buut vrij!!

Janneke Kierkels


‘zoek het WILLEN in plaats van het MOETEN’

Onder leiding van Janneke Kierkels, een zeer energieke ondernemer, trainer en coach, krijg je inzicht in bepaalde patronen. Je emoties, gedachten en gedrag hebben invloed op elkaar en niet altijd op een effectieve manier. Door dit inzicht en het bieden van opties groeit je autonomie, je zelfvertrouwen en je verlangen.

In de Goedstof productie gaat ze uitdiepen hoe jij met jezelf communiceert. Hoe jij, in gesprek met jezelf, verschillende 'stemmen' of 'subpersonen' kunt onderscheiden. Deze hebben allemaal een andere lading en een ander effect op onze emoties en gedrag. Janneke helpt je jouw systeem te onderscheiden en te begrijpen.

Verder biedt ze alternatieven aan, zodat je leert andere 'stemmen' in te zetten. Een van die 'stemmen' is van het (innerlijk) kind. Dit kind is heel waardevol in een veranderingsproces en wordt te vaak vergeten. We hebben allemaal nog ergens dat kind (van vroeger) in ons, wat zich af en toe laat zien. Als we eens gek doen, lekker dansen of even de tijd verliezen. Voor veel mensen, en misschien ook wel voor jou, is de kritische, opgeheven vinger naar dat kind dé reden waarom het onbewust steeds moeilijker wordt om dingen in je leefstijl te veranderen. Hoog tijd om het kind in jou weer AAN te zetten.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Janneke Kierkels
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)