goedstof productie

de reis van de held

De Reis van de Held is een bewustwording in de weg die jij loopt, het leven dat jij leidt, en in de weg van een ander, de omgeving. In deze workshop leer je deze zaken te onderscheiden. Verder leer je welke hulpbronnen nuttig voor jou zijn, tools die jou tot steun zijn als het moeilijk wordt en je van je weg af neigt te gaan, uit je centrum te gaan.

Adriënne Graumans


‘je eigen verhaal in relatie tot anderen’

We oefenen vanuit meervoudige intelligenties (mentaal, sociaal-emotioneel, lichamelijk en systemisch) hoe je in jouw centrum kunt blijven. Ondanks boosheid, verdriet, angst, enzovoort; alle emoties horen erbij. Je verlangen te veranderen, het oude vertrouwde achter je te laten en in het oude vertrouwde te zijn, omdat je beseft dat dit op dit moment in deze context voor jou het beste is. Dat je weet dat je je verlangen innerlijk koestert en dat er een moment komt in je leven dat het meer naar buiten kan komen en de wereld in kan gaan. Dat je nu oefent, proactief bent in hoe je in het klein kunt handelen. Diep van binnen weet je, dat wanneer je jouw weg in het klein kunt maken, innerlijk je verlangen blijft koesteren, dat je hierdoor een vermogen ontwikkelt waardoor je dit ook in complexere situaties kan. Zoals een kind moet oefenen in het omgaan met winnen en verliezen, met woede en blijheid, met succes en teleurstellingen, met geven en nemen, met macht en onmacht.

De reis van de held is een eeuwenoude basisstructuur in verhalen van mensen. In films, romans en sprookjes, in alle tijdsbeelden en culturen vind je deze structuur. Het model wordt gebruikt en geprezen in leiderschapstrainingen, omdat het diepgaand inzicht geeft in hoe de mens, intrinsiek en/of extern gemotiveerd, door het verleggen van wat voor hem bekend en voorspelbaar is, uitgedaagd wordt zijn talenten te ontwikkelen, in voor-en tegenspoed, met als resultaat dat zijn leren ten goede komt aan de ontwikkeling van de gemeenschap en zichzelf.

In deze workshop neemt coach en trainer Adriënne Graumans je mee in jouw reis van de held. Onderzoekend en verkennend. Daar waar jij nu bent in jouw leven, met alles wat daar is. Een kennismaking met je verlangen en hoe jij je verlangen op dit moment in je leven herkent en realiseert.

‘Je eigen leven manifesteren’

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Adriënne Graumans
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)