goedstof productie

emmet-therapie

Een app open je met lichte druk op de juiste plek op het touchscreen. Zachte aanraking op gerichte punten is ook genoeg om een activatie tot stand te brengen in je lichaam, waardoor blokkades oplossen en alles beter gaat stromen.

Sonja Janssen


‘give me an hour and I will change your day’

EMMETT Techniek is een zachte, snelle, effectieve manier van ongemak behandelen met direct resultaat door ontspanning van het bindweefsel wat diep in het lichaam voelbaar kan zijn. De tools (moves genoemd) die je leert, zijn eenvoudig op jezelf en anderen toe te passen. Ze hebben zowel een corrigerende als preventieve werking.

Om dit voor jezelf goed te kunnen beoordelen, kun je deelnemen aan de interactieve lezing over EMM-Tech training. Er is geen voorkennis nodig om dit te leren en je kunt het als zelfhulp gebruiken.

In de Goedstof productie EMMETT Therapie leert ze je aan de hand van deze methode hoe je je lichaam (of dat van een ander) snel weer in balans brengt. Een eerste kennismaking met de aanrakingsmethode, ontwikkeld door Ross Emmett, die zorgt voor ontspanning van spieren, verbeteren van actieve balans en veel meer.

Sonja heeft een eigen massagepraktijk met als specialisatie EMMETT Techniek en is tutor van de Emm-Tech training.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Sonja Janssen
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)