goedstof productie

energetische huisreiniging

Huizen energetisch reinigen houdt in dat belemmerende energie wordt weggehaald, waardoor alles weer in een flow komt. Klopt de energie in jouw huis? Er is namelijk een specifieke energie die bij jou én jouw huis past en die hoeft niet altijd al volledig aanwezig te zijn. Serieus, is het niet geweldig om meteen wanneer je jouw huis binnenkomt warmte en harmonie te ervaren?

Sharon Puts


‘home is not a place it’s a feeling’ – unknow

Sommige energieën blijven achter op plekken waar emoties hoog zijn opgelopen. Dit gebeurt veel in huizen waar geleefd, gelachen, maar ook gehuild en geschreeuwd wordt. Als je dit niet opruimt, stapelt deze restenergie zich van bewoner tot bewoner op en is deze - op een gegeven moment - steeds beter voelbaar. Dit kan een onprettig, zwaar gevoel geven met soms zelfs donkere beelden, slaapstoornissen en echtscheidingen als gevolg.

In een ruimte kun je verschillende vibes tegenkomen: van wateraders of aardstralen, restenergieën van onverwerkte heftige emoties, overleden familieleden, dolers (zielen die nog niet zijn overgegaan) tot energie van de buren en mager stromende levensenergie. Hierdoor kunnen dingen gaan opspelen, zoals slaapproblemen, angstgevoelens, onrust of een zwaar gevoel en dat kan de sfeer in huis behoorlijk beïnvloeden.

Daarom is het belangrijk om – naast het schoonmaken met een doekje en wat sop - je huis ook energetisch te reinigen. In deze productie krijg je meer inzicht in wat energetisch huisreiniging is en ga je hiermee zelf aan de slag. Sharon Puts (van de alternatieve en holistische gezondheidsdienst) begeleidt je hierin.

Na een hartmeditatie krijg je uitleg over energetische huisreiniging om vervolgens met de opgedane kennis een stukje van de ruimte te reinigen en, als de ruimte daarom vraagt, passende energie te plaatsen. Samen met Sharon ga je ook op zoek naar hoe je energie in ruimtes kunt voelen. Dit kan op verschillende manieren, beelden zien, temperatuurverschillen voelen, lichaamstintelingen, maar het is ook mogelijk dat je antwoorden ‘ontvangt’ door een innerlijk weten. Samen stemmen we ons af op de ruimte, kijken naar wat zich aandient en wat we mogen reinigen.

Hoe geweldig is het als jij - na deze productie - jouw huis zelf energetisch kunt reinigen, zodat jouw huis fijn aanvoelt. Een thuis waar je graag wilt zijn, meer helderheid en een hogere energie ervaart, omdat de levensenergie makkelijk door jouw huis stroomt.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Sharon Puts
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)