goedstof productie

etherische oliën

voorjaar

2021

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor uiteenlopende doeleinden gebruikt. De aromatische, geconcentreerde extracten, die zorgvuldig uit de natuur verkregen worden, zijn krachtig, effectief en leveren snel resultaat. In deze eerste introductie krijg je informatie over enkele resultaten die hiermee te boeken zijn.

Maud
van den Brandt


‘etherische olie is veel meer dan alleen een lekker geurtje’

Wierook en etherische oliën (oftewel essentiële oliën) spelen altijd al een belangrijke rol in religieuze en spirituele ceremonies. Ze helpen het triviale te overstijgen en verbinding te maken met het grotere geheel, met je hogere bewustzijn. Maar ze ondersteunen ook (heel praktisch) in ons fysieke welzijn, in onze woonomgeving en huidverzorging.

Adem diep in wanneer je langs een lavendelveld loopt of door een dennenbos wandelt en je ervaart de kalmerende werking van de etherische oliën in de natuur. De krachtige plantenextracten helpen je jouw natuurlijke gloed te vinden. En dit kan op diverse manieren en met verschillende combinaties.

Maud van den Brandt, moeder van twee pubers, houdt zich dagelijks bezig met coaching in en met etherische oliën. Ze is gelieerd aan de Amerikaanse organisatie Young Living Essential Oils, wereldleider in deze branche. “De diversiteit in gebruik, de Seed to Seal garantie en het enorme aanbod in blends, maakt Young Living tot een ontzettend mooi product voor mij”, aldus Maud. “Daarom wil ik anderen hier zo graag kennis mee laten maken.”

Tijdens de workshop geeft ze ons inzicht in de werking en het gebruik van de oliën en hoe we deze - ook voor bewustwording - dagelijks kunnen inzetten. De kracht van de oliën zit in de hoge concentratie pure olie die gewonnen wordt uit bloemen, planten en zaden. Het gebruik van de oliën is eindeloos. Deze productie is slechts een eerste kennismaking.

  wanneer


  datum volgt
  19.30 - 21.30 u.
  (inloop v.a. 19.00 u.)

  kosten


  € 10,-

  waar


  de SooS
  Markt 9, Weert

  © 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
  Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
  Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)