goedstof productie

het ongeboren kind weet

maandag

25 maart

We zeggen vaak ‘Ik ben’ of ‘Ik doe’. Maar wie is die ‘Ik’ eigenlijk? Hoe is deze identiteit ontstaan? Bijna niemand staat erbij stil dat de basis van de ik-ontwikkeling gelegd wordt in de prenatale tijd. In deze interactieve lezing gaat spreker, auteur en coach Mariska van Hoof dieper in op dit thema. Specifiek gaan we onderzoeken hoe jouw conceptie weerspiegelt in je leven van nu.

Mariska van Hoof


‘weten. met hart, hoofd en buik'

Alle overleefpatronen, ontstaan om ons te beschermen tegen emotionele pijn, hebben de basis van ons ‘Ik’ gevormd. Ons ‘Ik’ is dus ook verbonden met de wonden uit de kindertijd. En zelfs daarvoor, tijdens onze ervaringen rondom conceptie, zwangerschap en geboorte.

Het ongeboren kind in de baarmoeder van de moeder heeft al bewustzijn. Het kind ervaart wat de moeder ervaart. Dit beïnvloedt hoe je opgroeit en hoe je later in het leven staat. Het staat in verbinding met hoe je nu voelt, denkt en doet?

Als ervaringsdeskundige heeft Mariska zich volledig verdiept in de kern hoe familiepatronen ontstaan, hoe deze imprint ons vormt en hoe we dit kunnen doorbreken. Haar doel is om (aanstaande) ouders bewust te maken, zodat zij in een vroeg stadium al verbinding kunnen maken met het ongeboren kind. Maar ook als volwassene kun je veel herkenning vinden in deze materie, wat je helpt om vastgeroeste of onbewuste patronen te ontwarren.

Voor ieder mens is het essentieel om de omstandigheden en de impact (de voedingsbodem) te zien, waarin jouw cellen zijn gaan groeien. Waarom? Omdat deze je nog steeds beïnvloeden, tot op de dag van vandaag. Raakt dit thema jou of wil je hier meer over weten, kom dan naar de lezing.

wanneer


V
‍25 maart
19.00 - 21.30 u.
(inloop v.a. 18.45 u.)

kosten


€ 25,-

waar


de Entresol (via opgang te bereiken)
de SooS
Markt 9, Weert

Lees hier meer over Mariska van Hoof
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)