goedstof productie

je energie voeden

Hoe goed we in ons vel zitten, is van veel factoren afhankelijk. Zo is het belangrijk om te weten hoe je in het leven staat: is het glas bij jou half vol, of eerder half leeg? Kun je relativeren en omdenken? Gedachtes zijn ontzettend krachtig en bepalen voor een groot gedeelte hoe we ons voelen. Ons energieveld of aura laat zien hoe we ons voelen.

Inge Sieben


‘ons energieveld of aura laat zien hoe we ons voelen’

Tijdens de Goedstof productie maakt Inge Sieben aan de hand van een meting een auraplaatje van je en zal daar een korte toelichting op geven.

Ook voeding bepaalt voor een groot gedeelte hoe goed je in je vel zit. Goede voeding zorgt dat je goed gevoed bent en goed in je energie zit. Maar wat is nu gezonde voeding? Tegenwoordig zeer actueel. We krijgen verschillende adviezen over dezelfde voedingsmiddelen die soms haaks op elkaar staan.

Er zijn dan ook meerdere visies over gezonde voeding. Hoe zie je door de bomen het bos? Hoe weet je of bepaalde voedingsmiddelen bij je passen? Welke informatie heb je nodig dicht bij jezelf te blijven? Tijdens de productie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • eten volgens de bloedgroep
  • eten volgens de traditionele Chinese voedingsleer
  • eten volgens het principe om de bloedsuikerspiegel zo constant mogelijk te houden
  • eten volgens de Paleo methode

We bespreken de voor- en nadelen en zien ook dat je prima een combinatie kunt maken tussen al deze methodes. Met alle informatie die je hebt, ga je zelf aan de slag om een dagmenu te maken.

Inge heeft sinds 2013 een eigen praktijk, waarin ze alle inzichten en kennis bundelt in nieuwe vormen van behandelingen. Deze zijn altijd gericht op het optimaliseren van de energiehuishouding in het lichaam.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Inge Sieben
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)