goedstof productie

lichtcirkel

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Een moment van rust, ontspanning, en contact maken met je intuïtie? Sluit dan aan bij de Lichtcirkel van Renny Jetten. Een zondagochtend samen zijn met gelijkgestemden, een diepgaande meditatie en een mooie oefening. We sluiten af met een groepshealing.

Renny Jetten


‘wat we ontvangen zit in datgene wat we geven' – Franciscus van Assisi

In deze lichtcirkel is er ruimte voor jouw kern, ruimte om naar binnen te keren en verbinding te maken met jouw innerlijke essentie. Wat mag je aankijken en laten gaan? Wat kan je meer toelaten? Welk nieuw perspectief mag je omarmen?

Ervaar hoe krachtig de verbinding met gelijkgestemden kan zijn en hoe het delen van jouw ervaringen en het ontvangen van herkenning en ondersteuning binnen een Lichtcirkel helend kan zijn. Ongeacht of je dit al vaker hebt gedaan of niet. Kernwoorden zijn liefde, licht, harmonie, onvoorwaardelijk en zonder oordeel.

Onder de lichtzachte begeleiding van Renny raak je in een lichte trance, zodat eventueel de oorzaak van vaak jarenlang aanwezige klachten (al dan niet gelegen in dit leven) naar boven kan komen. Dit kan nieuwe inzichten geven. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, blokkades kunnen worden opgelost en de levensenergie gaat beter stromen.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Renny Jetten
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)