goedstof productie

me & myself

Het is heel belangrijk om naast een gezonde leefstijl, ook regelmatig je rust te nemen. Om even alleen de aandacht op jezelf en op het hier en nu te richten. In deze productie laat Carolina Verbeek je kennismaken met een aantal energetische interventies, die je zelf thuis kunt toepassen. Je bent je eigen healer.

Carolina Verbeek


‘onvoorwaardelijk in verbinding komen met jezelf’

We beginnen met een kort ritueel en het formuleren van de intentie om voor het hoogste goed te gaan, voor jezelf en voor de ander. Na een meditatie om te aarden en te centeren gaan we in tweetallen en alleen aan de slag, zittend en liggend. Om niet te lang stil te staan bij de theorie is het handig als je je al wat verdiept hebt in het menselijk energieveld (aura) en energiecentra (chakra’s). Het is een voordeel als je al met energie werkt, maar dit is niet noodzakelijk. Als je vertrouwd bent met de pendel, kun je deze meenemen.

Carolina is ervaren verpleegkundige, docent, transformatiecoach, Healing Touch Practitioner en Inca-Shamanistic Practitioner. Zij introduceert een aantal praktische healingstechnieken (Healing Touch) alsmede en technieken voor het revitaliseren van de Levensenergie (Jin Shin Jyutsu). Zowel Healing Touch als Jin Shin Jyutsu stimuleren je zelfregulerend en zelfgenezend vermogen om je gezondheid en welzijn weer in balans te brengen.

Healing Touch is een liefdevolle, krachtige, ontspannende en helende bio-energetische therapie, met als doel gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te bevorderen en in balans te brengen. Jin Shin Jyutsu, een eeuwenoude Japanse leer, is gebaseerd op de revitaliserende universele energie, een schepperskunst van jezelf leren kennen:
Jin (= de wetende/bewuste mens)
Shin (= schepper)
Jyutsu (= kunst)

Door lichte aanraking via onze handen en hartenergie maak je contact met de chakra’s om de levenskracht uit te nodigen in evenwicht te komen en te stromen. Tussendoor deelt Carolina met je over wat het Inca-Sjamanisme haar gebracht heeft. “Vanuit het Sjamanisme leren we om ons dieper te verbinden met de aarde, de zon, de maan, de planeten, sterren en sterrenconstellaties. En met de andere werelden (de boven-, midden- en benedenwereld), de natuur, je voorouders en je vorige levens.”

Na iedere demonstratie gaan we oefenen. Je hoeft niet in staat te zijn de energie te voelen om ermee te kunnen werken. Na afloop zul je beslist merken dat je energie meer is gaan stromen. Daar gaat het om. En dat voel je als je naar huis gaat.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Carolina Verbeek
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)