goedstof productie

numerologie

Waarom herhalen bepaalde thema’s zich steeds weer in je leven? Thema’s in de vorm van gedachtegangen, emoties, personen en gebeurtenissen? Deze thema’s dienen zich aan om opgelost te worden. Je geboortedatum, die je kunt beschouwen als je levensgids, kan je hierbij helpen.

Daniëlle Bongers


‘ontdek de kracht van getallen’

Numerologie is de wetenschap die informatie geeft over de betekenis van getallen, want alle getallen hebben een speciaal karakter en een dieperliggende betekenis. Met onze geboortegetallen trekken we bepaalde getalvibraties aan. Elk getal spiegelt de trilling van een bepaalde planeet. En deze trillingen beïnvloeden de mens. De getallen in je geboortedatum zijn dus geen toeval.

Bij het praktisch aanpakken van terugkerende thema’s in je dagelijkse leven, kan je geboortedatum je gids zijn. Om dit duidelijk in kaart te brengen, gebruikt Daniëlle de numerologie van het pentagram. Wanneer een geboortedatum in een pentagram (een ster met 5 punten) wordt gezet, worden ontwikkelpunten, blokkades en sterke punten van een persoon inzichtelijk.

In deze kennismakingsbijeenkomst wordt uitleg gegeven over de numerologie van het pentagram en kunnen diegenen die willen, hun geboortedatum inbrengen voor een eerste blik.

Daniëlle is numeroloog, transformatiewerker Aquariusenergie en regressietherapeut. In haar praktijk lossen mensen middels regressie hun persoonlijke blokkades (die dus zichtbaar zijn in het pentagram) vanuit hun onderbewuste op bij de angel. De huidige energie van het Aquariustijdperk, speelt hierin een hoofdrol.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Daniëlle Bongers
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)