goedstof productie

opstellingsochtend

woensdag

07 juni

Opstellen, oftewel systemisch werk, is een laagdrempelige manier om inzicht te krijgen in je familiedynamiek, in een persoonlijk vraagstuk of over de drempels in het heden. Op een eenvoudig simpele manier die tegelijkertijd magisch voelt, laat het veld een ruimtelijke weergave van jouw vraagstuk zien. We zoomen uit en kijken samen naar de dynamiek die zich ontvouwt. Echt weten hoe opstellen werkt? Kom het ervaren.

Anne de Bruijn


‘je gaat het pas zien als je het door hebt’ – Johan Cruijff

Van onze (voor)ouders krijgen we allerlei (onbewuste) patronen mee, waar we ons tijdens een opstelling bewust van kunnen worden, maar ook vanwaaruit we in beweging gebracht kunnen worden. Het mooie is dat door de schijnbaar toevallige parallellen dat wat in het licht mag komen bepaalde inzichten kan geven, meteen of in de komende weken, bij zowel de vragensteller als de representanten.

In een veilige setting begeleidt Anne de Bruijn een vragensteller in het ruimtelijk opstellen van een vraagstuk. In deze opstelling worden de elementen of personen van een vraagstuk gerepresenteerd door de aanwezigen (representanten). Zij concentreren zich op wat ze waarnemen in hun lijf, in hun emoties en welke beweging ze willen maken. Integer, vanuit zachte kracht en rust stuurt Anne op dat wat zich aandient. Vanuit verwondering en met compassie.

Door de opstelling zich te laten ontvouwen, vallen puzzelstukjes op hun plek. Inzicht geeft lucht, confrontatie vrijheid. Als een zaadje dat langzaam ontpopt of als in ‘Jaap en de bonenstaak’ waarin een boom zich acuut manifesteert en leidt tot andere werelden.

Tijdens deze Goedstof opstellingsavond is er ruimte voor 2 opstellingen/vraagstukken. Degene die de vraag inbrengt, betaalt € 35,-. Voor deelnemers die een opstelling willen ervaren als representant bedraagt de bijdrage € 15,-.

Als representant ben je waardevol voor de vragensteller, omdat je resoneert en de echo van het systeem waarneemt en laat doorklinken. Voel je dat je hierbij mag zijn? Ook voor een representant is het waardevol en geeft het persoonlijke inzichten, je resoneert niet zonder reden op een thema.

Als vragensteller wordt je begeleidt door Anne, dat begint met het invullen van een vragenlijst en een telefonische intake. Op de dag zelf delen we met de groep dat wat nodig is en waar jij je veilig bij voelt. Samen ontdekken we wat en/of wie er opgesteld mogen worden. Vragen? Mail gerust.

wanneer


07 juni
10.00 - 12.30 u.
(inloop v.a. 09.45 u.)

kosten


€ 15,- representant
€ 35,- vragensteller

waar


de Entresol (via opgang te bereiken)
de SooS
Markt 9, Weert

Lees hier meer over Anne de Bruijn
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)