goedstof productie

personal clearing

In de Goedstof productie Personal Clearing leer je anders om te gaan met spanning. Dat kan gaan over spanning bij jezelf, bij een ander maar ook over spanning om je heen. In deze workshop leer je allerlei vormen van spanning te ervaren, te ontladen en daarmee op te lossen.

Jackie Rademakers


‘de essentie van Clearing is compassie; vanuit liefde, respect en acceptatie!’

Je krijgt inzicht in wat Clearing is in theorie en praktijk. De theorie richt zich op het ontstaan van spanning of stress en hoe wij dat zelf onbewust veroorzaken, in stand houden en zelfs erger maken. De praktijk bestaat uit het oefenen in het waarnemen en ervaren van spanning in het lichaam. Dat oefenen is zowel individueel als met elkaar.

Tijdens een clearing worden onzichtbare, maar misschien wel voelbare energieverstoringen, opgespoord en geneutraliseerd. Personal Clearing wordt ook wel energetisch reinigen genoemd. De essentie van Clearing is compassie; vanuit liefde, respect en acceptatie!

Met deze manier van aanwezig zijn in het dagelijks leven kun je voor jezelf en voor anderen (oude) spanning weghalen en voorkomen dat deze in de toekomst opnieuw opbouwt. Als je dit structureel blijft doen, harmoniseert je energiesysteem en leef je energieker, vrijer en ontspannener. Het leven vanuit spanning en stress maakt dan plaats voor een leven vanuit flow.

Jackie Rademakers is eveneens werkzaam als interieurontwerper en Feng Shui professional. Space Clearing en Personal Clearing zijn niet alleen vast onderdeel van haar werkzaamheden, inmiddels is dit voor haar een manier van leven.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Jackie Rademakers
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)