goedstof productie

proeftuin

dinsdag

02 april

Goedstof is een spirituele speeltuin, ook voor Anne De Bruijn en Nicole Smolenaers, die samen altijd intuïtief anticiperen op wat zich binnen een setting aandient. Na ruim 6 jaar en talloze Goedstof producties, beseffen beiden heel goed dat toeval niet bestaat en dat alles omarmd mag worden. Zolang dit in een veilige bedding gebeurt, waarin iedereen mag zijn wie hij/zij is.

Anne de Bruijn
en Nicole Smolenaers


‘every single moment is a coincidence’ – Douglas Coupland

Een aantal zinnen die de initiatiefnemers van Goedstof regelmatig tegen elkaar uitspreken: “Wat zou liefde nu doen? Be the monk! Het enige wat we hoeven te doen, is ons openstellen en overgeven aan ons eigen hogere weten. Echt aanwezig zijn vanuit onze ware essentie en erop vertrouwen dat de weg zich als vanzelf ontvouwt.”

Deze proefavond staat in het teken van die vibe. Een avond om samen te spelen met energie en om in de vertraging te gaan, zodat we ons verbinden met wat is. Net zoals je een avond sporten kan plannen, mag je ook je rust en mediatieve momenten plannen. Even tijd nemen voor jezelf om uit te zoomen en daardoor juist dichter bij jezelf te komen.

De exacte invulling van deze avond wordt nader bepaald, dit is dus een save the date! Reserveer een avond me-time in een periode waarin we wat meer naar binnen gaan vanwege de wintermaanden die voor de deur staan. Een periode waarin we toch vaak reflecteren over het jaar. Laten we dat op deze avond samen doen.

Je mag dat delen met de groep wat nodig is en waar jij je veilig bij voelt. Vragen? Mail gerust voor meer info.

We ont-moeten je graag!

wanneer


02 april
19.00 - 21.30 u.
(inloop v.a. 18.45 u.)

kosten


€ 25,-

waar


de Entresol (via opgang te bereiken)
de SooS
Markt 9, Weert

Lees hier meer over Anne de Bruijn
Lees hier meer over Nicole Smolenaers
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)