goedstof productie

qi gong wandeling

woensdag

21 juni

Tijdens een Goedstof wandeling worden automatisch alle zintuigen geprikkeld; dat maakt het juist zo leuk, afwisselend en divers. Wat raakt je? Wat inspireert je? Wil je dit in stilte ervaren of delen? Je krijgt letterlijk en figuurlijk alle ruimte.

Britta Bost


‘acceptatie gaat over je voelend en wetend hart kloppend krijgen’

Op de langste dag van het jaar, tijdens de zomerzonnewende, neemt buitenmens pur sang en vuurvrouw, Britta Bost, je mee voor een nieuwe wandeling. Deze keer mede begeleid door Karin Beerens, trainer en medisch Qi Gong docent. Het thema van deze avondwandeling is de zon in jezelf.

Hopelijk kun je genieten van een mooie avondzon, maar je kunt zeker contact maken met je innerlijke zon. Op bepaalde punten tijdens de wandeling ga je onder de liefdevolle, zachte leiding van Karin een aantal Qi gong oefeningen doen om nog dieper in jezelf te komen en je zonnekracht volledig te omarmen. Een pad naar zelfliefde en innerlijke kracht.

Uiteraard nemen we ter afsluiting even de tijd om te landen met een kopje kruidenthee en wat lekkers. De exacte invulling blijft met Britta en – in dit geval – Karin Beerens altijd een (fijne) verrassing. De grote lijn staat vast, maar de energie en de groepsdynamiek in het moment zijn sturend voor dat waar behoefte aan is.

Hoewel we deze wandeling samen beleven en eventueel delen wat we willen delen, is het vooral een moment van intentie en manifestatie voor jezelf.

wanneer


21 juni
18.30 - 21.30 u.

kosten


€ 10,-

waar


locatie volgt

Meld je aan voor de productie

Bij slecht weer zal de wandeling geannuleerd worden.

Lees hier meer over Britta Bost
Lees hier meer over Karin Beerens
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)