goedstof productie

rainbow Tai Chi & Chi Kung

voorjaar 2021

datum volgt

Leef meer vanuit je natuurlijke flow. Leer van de natuur in plaats van tegen de stroming in te gaan. Laat je energiestroom weer vloeien door de emotionele, fysieke, mentale en spirituele blokkades te openen met Rainbow Tai Chi.

Robin Meulen


‘zo simpel, zo effortless, zo licht; terugkomen bij jezelf kun je leren’

In de lessen en workshops leer je alle fundamentele Rainbow Tai Chi & Chi Kung bewegingen en natuurlijke principes. Je leert stressen malende gedachtes los te laten, meer in balans te zijn, je hart en innerlijk centrum terug te vinden, de 'Chi' (energie) te voelen en deze weer door je heen te laten stromen. De Rainbow Tai Chi oefeningen, gebaseerd op natuurlijke principes, helpen je dichter bij jezelf en bij je gevoel te komen. Dichter bij je echte, authentieke zelf.

“Leer om meer vrede, liefde, energie, vitaliteit en gezondheid in jezelf te laten groeien. Doe mee en ontwikkel je balans en gezondheid op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel vlak”, aldus RobinMeulen, een zeer toegewijde Rainbow Tai Chi & Chi Kung leraar.

Deze methode heeft zich al effectief bewezen bijmeerdere aandoeningen, zoals stress, gewrichtsproblemen, slapeloosheid, depressieve klachten en hartproblemen. Maar ook voor mensen zonder fysieke of emotionele klachten zijn de lessen geschikt, het gaat in essentie namelijk om zelfontwikkeling. Rainbow Tai Chi & Chi Kung is geschikt voor jong en oud, fit of minder fit, beginner of ervaren; voor iedereen die open staat om teleren en te ervaren!

wanneer


datum volgt
10.30 - 12.00 u.
(inloop v.a. 10.00 u.)

kosten


€ 25,-

waar


locatie volgt

Lees hier meer over Robin Meulen
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)