goedstof productie

seizoenswandeling

voorjaar

2021

Tijdens een Goedstof wandeling worden automatisch alle zintuigen geprikkeld; dat maakt het juist zo leuk, afwisselend en divers. Wat raakt je? Wat inspireert je? Wil je dit in stilte ervaren of delen? Je krijgt letterlijk en figuurlijk alle ruimte.

Britta Bost


‘De natuur geeft me een gevoel van geluk, respect en vreugde; zo gewoon en zo ontroerend mooi’

Buitenmens pur sang, Britta Bost, neemt je mee de natuur in. Mee op een zinnenprikkelende tocht over de akkers, de velden en smalle bospaden. Een (bos)wandeling is altijd nuttig voor het ontladen en opladen van je energie, maar deze keer zal je je oprecht verwonderen over alles wat 'zomaar' rond vliegt, loopt, kruipt, groeit en bloeit. Onze huisherborist wijst je met veel passie op details waaraan je normaliter makkelijk voorbijgaat.

Door haar planten- en kruidenkennis is het een genot om op onderzoek uit te gaan wat je buiten tegenkomt, wat je ermee kunt doen en hoe je dat dan doet. Je hoort allerlei weetjes over de wonderlijke wereld van de natuur. Britta’s liefde voor groen werkt aanstekelijk en zonder dat je het misschien beseft, helpt deze wandeling je te aarden, thuis te komen bij jezelf.

Ter afsluiting ontvangt Britta je in een warme setting, waar ruimte is om te landen, om te delen en een kruidenthee of - uiteraard zelf gemaakte - kruidenjenever te drinken. Ook is er tijd om in alle vrijheid kruiden te ontdekken en tekst en uitleg te vragen.

Britta komt uit het praktijkonderwijs, geeft tegenwoordig les als docent algemene plantkunde aan de Herboristenopleiding en leidt als gids van Staatsbosbeheer groepen door natuurgebied De Strabrechtse Heide.

wanneer


datum volgt
10.30 u.
(ontvangst v.a. 10.00 u.)

kosten


€ 5,-

waar


locatie volgt

Lees hier meer over Britta Bost
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)