goedstof productie

sta in je kracht

dinsdag

27 juni

Wanneer sta jij in je kracht? Wat heb je daarvoor nodig en wat zijn de eigenschappen waarin jij je eigen kracht herkent? Leer deze een vorm te geven en je ermee te verbinden. Vertaal jouw kracht naar een stok die je bewerkt met diverse (natuurlijke) materialen en inwijdt met een ritueel.

Carolina Verbeek


‘met je eigen krachtstok en krachtdier(en) weet jij je altijd gesterkt’

Sta je vaak genoeg stil bij wat je nu zo krachtig maakt en ook wat je nodig hebt om deze eigen kracht te voelen? In deze productie ga je daar bewust mee aan de slag. Neem daarvoor zelf een stok mee (niet te groot of te klein) die je in de natuur hebt gevonden en hebt laten drogen. Maak jouw kracht zichtbaar door je stok te bewerken met (natuurlijke) materialen. Als de stok klaar is, heb je jouw persoonlijke krachtstok ontworpen. Deze ga je vervolgens inwijden met een ritueel om je sterker te verbinden met je krachtstok.

Carolina Verbeek is opgeleid in het Inca-Sjamanisme van de Q’ero paqo’s uit Peru (de priesters/genezers die ons leren om weer in contact te treden met de geziene en ongeziene wereld). Ter voorbereiding op je reis en om een veilige ruimte te creëren, reinigt ze jou en de ruimte met Palo Santo (heilig hout) en Aqua di Florida (floridawater).

Je neemt je krachtstok mee in een meditatie waarin jij een reis maakt door de benedenwereld (Moeder Aarde) om eventueel je persoonlijk krachtdier(en) te mogen ontmoeten. Carolina begeleidt jou, onder andere met haar drum, naar een plaats in Moeder Aarde waar dieren in liefde ongestoord leven. Door daar een tijdje te vertoeven en open te staan voor de schoonheid en de rust, geef je je krachtdier(en) de gelegenheid je te ontmoeten. Heb geduld en vertrouwen.

Jouw krachtdieren zijn de dragers van je persoonlijke kracht. Het zijn je beschermgeesten. Het zijn dieren waarmee jij karaktereigenschappen deelt en ze kunnen heel klein of heel groot zijn. Je hebt meerdere krachtdieren: ze komen en gaan. Ze geven je wat je op een bepaald moment in je leven nodig hebt. Als je geduld hebt, kun je ze in de loop der tijd tijdens meditaties of dromen leren kennen.

wanneer


27 juni
9.30 - 16.00 u.
(inloop v.a. 9.15 u.)

kosten


€ 75,- (incl. materialen en vega lunch)
zelf een stok meebrengen
max. 6 personen

waar


Lindestraat 4,
Grathem

Lees hier meer over Carolina Verbeek
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)