goedstof productie

uit je comfortzone

Je conditie verbeteren? Mentaal sterker worden en meer zelfvertrouwen krijgen? Betere balans door de juiste mindset? En ook nog een enorme ontlading ervaren! Een uur tot anderhalf uur kickboksen geeft je dit alles.

Sem Aipassa


‘durf te groeien en stap uit je comfortzone’

Deze sport is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar vereist ook mentale inspanning om drempels te overwinnen. Juist als je buiten je comfortzone stapt, is er ruimte om te groeien.

Nieuwe dingen proberen kan best eng zijn. Je moet iets doen wat je nog nooit hebt gedaan en dat idee kan beangstigend zijn. Kan ik dit wel? Heb ik daar de kwaliteiten voor? Nemen ze mij wel serieus? Allemaal vragen die bij je op kunnen komen en redenen om (veilig) in je comfortzone te blijven.

Echter, door je grenzen te verleggen kun je jezelf overstijgen. Kickboksen is een ideaal tool om het gevecht met jezelf aan te gaan. Waardoor je kan doen wat je altijd al hebt willen doen. En daarvoor moet je eerst uit je comfortzone stappen!

Deze Goedstof productie is een fysieke training waarbij je mentaal geprikkeld wordt. Je leert de basistechnieken van het kickboksen. Op een leuke en interactieve manier kan je jezelf even lekker laten gaan. Dit zal resulteren in een vitaler, opgewekter en positiever gevoel. Bij bepaalde oefeningen zal je ervaren dat je meer kunt dan je zelf denkt. Je ervaart hoe kickboksen een manier kan zijn om over je drempels te stappen.

Sem Aipassa verzorgt zowel individuele- als groepstrainingen en is personal trainer vanuit zijn bedrijven Interactive Powerhealth en Primal Business.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Sem Aipassa
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)