goedstof productie

volle maan meditatie

voorjaar

2021

Onder invloed van de maan en de zwaartekracht bewegen oceanen. Eb en vloed. Een immense kracht, die velen van ons maandelijks ervaren. We bestaan immers zelf ook voor een groot deel uit water. Daarom geeft een volle maan meditatie je een enorme energieboost.

Suzanne Moonen


‘de verlichting is als de maan, die zich in het water spiegelt’

De maan, mooi en mysterieus, een baken in de nacht. Bij volle maan is haar energie het krachtigste en werkt versterkend op alles om ons heen, positief en negatief. Belangrijk dus om je bewust te richten op positieve gedachten, positieve mensen en situaties.

Buiten, in de tuin en woonomgeving van onze herborist Britta begeleidt Suzanne Moonen ons tijdens de volle maan meditatie. In stilte helpt ze ons om de energie van de volle maan heel bewust in ons op te nemen en voor ons te laten werken.

Het thema van de jachtmaan op 31 oktober is transformatie. Vroeger hielp het licht van de maan jagers tijdens de jacht. Naar het nu vertaald kun je dus onderzoeken waar jij op jaagt. Wat wil je en wat wil je niet? Wat houdt je tegen? Welke energie en blokkades wil je loslaten? Met een ritueel bekrachtigen we deze intentie. Word bewust, sta stil, deel eventueel met elkaar en laat los. Een bijzondere ervaring onder het magische maanlicht.

Suzanne heeft zich na een heftig transformatieproces ontwikkeld tot craniosacraal therapeut en staat heel bewust intuïtief in het leven. Gedurende haar persoonlijke proces heeft meditatie haar ontzettend geholpen. Meditatie in allerlei vormen. Want meditatie is meer dan alleen stil op een kussen zitten.

  wanneer


  datum volgt
  19.30 - 22.00 u.
  (inloop v.a. 19.00 u.)

  kosten


  € 8,-

  waar


  Tungelerdorpstraat 19
  Weert

  © 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
  Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
  Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)