goedstof productie

zet je leven in beweging

Ben je op zoek naar meer plezier, avontuur en daadkracht in je leven? En, heb jij het lef om uit de sleur van alledag te breken, weer zelf keuzes te maken en nieuwe doelen te stellen? Kom dan in beweging.

Heidi van Kampen


‘uitdagend, confronterend en alles behalve ‘op een stoel zitten praten’

Je leven lijkt perfect; een goed baan, mooi huis, leuke auto, rijk sociaal leven, fijn gezin en je bent lekker ‘druk, druk, druk’. Maar vanbinnen knaagt er iets en je vraagt je af…

Is dit het nu?
Quit the bullshit, get into action and take control!

Tijdens deze Goedstof productie, SPECIAAL OOK VOOR MANNEN, ga je BUITEN op een actieve, uitdagende en speelse manier de confrontatie aan met jezelf, met als resultaat: waardevolle inzichten die je leven weer in beweging brengen!

Met behulp van technieken uit de vechtsport, survival- en outdoor activiteiten word je zowel fysiek als mentaal in beweging gezet. Je rekent af met oude patronen en gaat op zoek naar jouw grenzen. Actieve beweging vormt de perfecte spiegel voor gedachten, gevoelens en gedrag dat jouw gewenste leven in de weg staat.

Samen met Heidi, een ervaren outdoor coach, ga je actief andere mogelijkheden ontdekken en de eerste stappen bepalen om jou weer het heft in handen te geven. En de buitenlucht werkt ook nog eens stimulerend en verhelderend. Zeg het maar, blijf jij nog langer stilstaan?

Sportervaring is absoluut NIET nodig.

Nog geen nieuwe datum voor deze productie bekend
Lees hier meer over Heidi van Kampen
© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)