organisator

Anne de Bruijn

Anne de Bruijn


‘in a gentle way you can shake the world’ ― Mahatma Gandhi

Als Brabants meisje is Anne verhuisd naar Weert voor de liefde, maar inmiddels heeft ze deze stad ook in haar hart gesloten en viert ze het leven samen met haar lief John Cardinaal en hun drie zonen (Jonas, Morris & Viggo). Gastvrijheid, zorgzaamheid en levenslust zijn voor haar een natuurlijk gegeven. 

Wanneer ze in 2012 haar carrière als HR & projectmanager in het bankwezen achter zich laat, ontstaat ruimte voor een andere invulling van haar moederschap en voor projecten als zelfstandig ondernemer (Door-Anne). Projecten waarin bewustwording over dat wat nodig is centraal staat en dat vervolgens te organiseren en faciliteren. Onder meer door mensen en kansen in de markt aan elkaar te verbinden en daar waar nodig te spiegelen en te begeleiden.

In 2015 komt een nieuw avontuur bij wanneer ze samen met John in het hart van de stad een horecazaak begint. Ze hebben de wens om met stadscafé en evenementenlocatie de SooS een bruisende plek voor levensgenieters en ondernemende mensen te zijn, een plek voor ontmoeting, inspiratie en genieten.

Voor haar persoonlijk is Goedstof geboren uit de behoefte om zichzelf te voeden en gelijkgestemden te ontmoeten. Ze wil mensen die vol vanuit het hart willen leven en hun volle potentie willen bereiken samenbrengen door goede stof. Elkaar informeren, motiveren en wakker maken, samen moed oefenen; uiteraard met ruimte voor (Brabantse) gezelligheid en interactie.

Anne gaat in alles wat ze doet pragmatisch te werk, is doortastend en eerlijk. Vanuit haar sterke intuïtie zet ze zichzelf graag in als bouwer, conciërge, marktmeester en coach. Soms in de letterlijke zin (bij een verbouwing of kapotte ketel), maar vooral in figuurlijke zin.

Haar grootste kracht ligt in het creëren van nieuwe of in ieder geval vernieuwende initiatieven. Van niets iets opbouwen, zien wat de ander nodig heeft en dat zichtbaar maken. De magie van systemisch en energetisch werken vindt ze daarbij nog steeds bijzonder. Hoewel dit haar met de paplepel is ingegeven, blijft het haar verwonderen hoeveel moois hierdoor aan het licht komt en getransformeerd wordt.


‘identify your problems, but give your power and energy to solutions’ ― Tony Robbins

producties

blogs

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)