professional

Annelies Aarts

Annelies Aarts


‘de Rite of the Womb is een prachtig geschenk voor iedere vrouw’

Annelies is geboren en getogen in Budel en moeder van een volwassen dochter en zoon. Vanuit diverse administratieve banen is ze in 2005 haar hart gaan volgen. Ze is een eigen praktijk gestart. In eerste instanties gericht op massages, nu vooral op het ondersteunen van vrouwen (en mannen) om weer/meer thuis te komen in hun lichaam en hun vrouwelijke energie.

Door volledig aanwezig te zijn en mensen met aandacht aan te raken, inspireert ze mensen om meer verbinding te ervaren met hun lichaam, met hun Vrouw of Man zijn, met de onuitputtelijke bron van onvoorwaardelijke liefde. Als Womb Keeper en vanuit haar eigen levenservaring organiseert ze activiteiten, ook rondom sensualiteit. Daarnaast geeft ze nog met heel veel liefde massages en koestersessies. Telkens voelt ze daarbij ook meer verdieping in zichzelf en zoveel dankbaarheid dat ze dit mag doen.

Ze deelt graag met mensen (en met vrouwen in het bijzonder) waarom het zo belangrijk is om in contact te staan met jezelf, met je lichaam, met alles wat daar aanwezig is. Zachtheid en kwetsbaarheid en ook  je krachtige bekken power, het mag er allemaal zijn.  

Vooral The Rite of the Womb, een eeuwenoud vrouwenritueel, vindt ze een prachtig geschenk. Ze begeleidt dit erg lieve, zachte ritueel, dat je herboren laat worden in kracht, schoonheid en integriteit. In alle zachtheid wordt de natuurlijke balans hersteld, waardoor je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer volop kan stromen.


‘touching you…’ 

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)