professional

Carine Staaks

Carine Staaks


‘je toekomst in eigen handen nemen’

Haar hart ligt vooral bij de astrologie, waarin ze al meer dan 35 jaar consulten en cursussen geeft, omdat ze dit ziet als een leidraad voor je leven. ‘Een effectieve manier om in je eigen kracht te komen en je bestemming  te vinden.’

Een horoscoop kan niets voorspellen, maar wel richtingen, tendensen en mogelijkheden duiden. Het geeft info over je karakter, talenten, aanleg, relaties, karma en levensbestemming. Zelfs de dieperliggende oorzaak van onbalans of ziekte kan met een geboortehoroscoop aan het licht komen. Astrologie helpt je in het leven zoals een routeplanner in het verkeer.

Om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar bewustwording en zelfkennis is Carine in 1990 een eigen praktijk begonnen, waarin zij naast astrologische consulten en cursussen, yoga- en meditatielessen verzorgt. Daarnaast ondersteunt ze als vrijwilliger The Art of Living.

Samenvattend kunnen we stellen dat Carine een ervaren professional is in een brede range binnen haar vakgebied. ‘We stoppen niet met spelen omdat we oud worden, maar we worden oud omdat we stoppen met spelen’, is een van haar favoriete uitspraken.
Als moeder van vier en grootmoeder van zes, heeft Carine, wonend in Herten, een hele weg afgelegd om te komen waar ze nu is. Ze begint haar loopbaan als verpleegkundige en bestudeert in de loop der jaren verschillende vormen van alternatieven geneeswijzen, waaronder ayurveda, medische-  en beroepsastrologie en sjamanisme.


‘de beste versie van jezelf zijn’ 

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)