professional

Carolina Verbeek

Carolina Verbeek


‘er is geen groter geschenk dan het geven van onvoorwaardelijke liefdesenergie’ – Brugh Joy

Carolina Verbeek is in 1954 in Indonesië geboren. Ze is een fervent verzamelaar en brengt daarmee verhalen en symbolische betekenissen bij elkaar. Hedendaagse kunst, rituelen en objecten uit landen als Afrika, Indonesië, Zuid-Amerika laten haar zien dat je als mens je eigen ritueel kunt creëren.

“De schoonheid van de natuur inspireert me door haar krachtige pure vorm”, aldus Carolina die haar ervaring als kunstenaar, verpleegkundige, docent, transformatiecoach, Healing Touch Practitioner en Inca-Shamanistic Practitioner gebruikt om zichzelf neer te zetten. “De puurheid van de natuur zoek ik ook in kunst en ik word daarin geraakt door een zuivere communicatie en verbinding. In deze objecten vind ik iets van mezelf. Dit maakt dat ik ze graag om mij heen heb. In mijn werk en in mijn leven vind ik het essentieel om vanuit onvoorwaardelijke liefde in verbinding te zijn met het Al.”

In haar leven heeft ze geleerd om te vallen en vanuit eigen kracht weer op te staan. “Dat heeft mij gebracht tot waar ik nu ben. Er is een tijd geweest dat ik uit verbinding ben geraakt met mezelf en mijn kernwaardes. Zo belangrijk als ik orde en structuur altijd vond, zo onvindbaar waren ze in deze periode. Wat wel overbleef was warmte, zorgzaamheid en liefde. Naarstig bleef ik op zoek naar zuivere harmonie.”

Tijdens deze zoektocht komt ze erachter dat ze niet vanuit zielsverlangen en passie leeft, maar vanuit haar hoofd. “Dat ging voorbij aan wat ik echt belangrijk vind in mijn leven: keuzes maken vanuit mijn hart. Door op mezelf en de kosmos te leren vertrouwen voel ik mij nu vrij en onafhankelijk, en tegelijkertijd diep verbonden met mezelf en met anderen. Het liefste leef ik zorgeloos en ontspannen, maar daarin zal ik niet de enige zijn.”

Ieder levensverhaal wordt gekenmerkt door keuzes die we maken. Veelal vanuit nieuwsgierigheid heeft Carolina gekozen om zowel de kunstwereld als de (holistische)gezondheidszorg te verkennen. Zingeving, spiritualiteit, creativiteit en sjamanisme zijn onlosmakelijk verbonden met haar. En met haar praktijk De Vorm, een vorm van leven, waarin ze voornamelijk transformatieprocessen begeleidt. Vanuit haar bedrijf CEC de Vorm geeft ze op locatie of thuis workshops op gebied van healing, creativiteit, meditaties, transreizen en het creëren van rituelen.


‘de bron van onze narigheid is dat wij niet bewust zijn’ – Mary Burmeister 

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)