professional

Daniëlle Bongers

Daniëlle Bongers


‘de getallen in je geboortedatum zijn niet zomaar toeval’

Op een dag in 2011 bekijkt Daniëlle Bongers de inhoud van haar keukenkastjes eens goed, omdat ze beseft dat voeding meer invloed op haar heeft dan dat ze zich tot dan toe bewust is geweest. Een opleiding tot natuurvoedingsadviseur en natuurkok dragen ertoe bij dat ze vier jaar later het roer omgooit. Ze zegt haar werk in de Jeugdzorg vaarwel en gaat aan de slag als kok.

In datzelfde jaar vertelt iemand haar over numerologie en regressietherapie, afgestemd op het Aquariustijdperk. Verstandelijk kan ze alles nog niet beredeneren, maar haar gevoel zegt: ‘dat moet je doen’. En wat je gevoel zegt, dat klopt.

Zo gezegd, zo gedaan. Op subtiel niveau vindt een enorme persoonlijke ontwikkeling in haar plaats. En de numerologie blijkt het meest fascinerende te zijn waarmee ze tot nu toe in aanraking komt. Deze ervaringen maken dat ze zelf de opleidingen 'Transformatiewerk Aquariusenergie en Regressietherapie' en 'Numerologie van het Pentagram' gaat volgen.

Dit alles resulteert in een eigen praktijk voor Numerologie en Regressietherapie aan huis in Stramproy, onder de naam Stroom van Goud. Op dezelfde locatie geeft ze tevens Voedingsadvies en interactieve Kookdemolessen, onder de naam Eet Echt.


‘je geboortedatum als gids door je leven’

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)