professional

Grietje Voeten

Grietje Voeten


‘een geluksgevoel delen is prachtig!'

Via haar praktijk, via haar boek ’spelen met het leven’ en via een internationaal meditatieplatform neemt Grietje mensen mee in het aanwakkeren van je oneindige potentie. Ze maakt duidelijk hoe je jezelf bekrachtigd en kunt genieten van je welzijn. Hoe kun je klachten voorkomen in plaats van de symptomen te bestrijden? “Met veel liefde en plezier neem ik mensen op een holistische manier mee naar de meest optimale versie van zichzelf”, zegt ze. “Of je nu beperkingen op fysiek, relationeel, mentaal of energetische gebied ervaart, samen creëren we een nieuw gevoel van vrijheid in jouw leven. Want iedereen verdient het om zich bewust te worden van de mogelijkheden die hij in zich draagt.”

Door inzicht te krijgen in jouw energetische, fysieke en mentale structuur, krijg je inzicht in de manier waarop jij het leven (onbewust) aanspreekt. Grietje gelooft dat iedereen zijn eigen wereld creëert en leert mensen graag hoe ze dat op een speelse, plezierige manier in kunnen zetten om hun levensgeluk aan te wakkeren.

Grietje is holistisch coach en bewustzijnstrainer, ze heeft een eigen praktijk in Ospel waar ze samen met haar partner en drie dochters woont. Sinds haar kindertijd is ze enorm geïnteresseerd in de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel. Op jonge leeftijd begint ze deze interactie al te onderzoeken; haar eerste energetische opleidingen volgt ze op veertienjarige leeftijd. Inmiddels heeft Grietje meerdere 'wonderen' mee mogen maken en deelt graag de ins & outs van hoe te spelen met het leven.


‘creëer je eigen leven’

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)