professional

Hanneke Hoens

Hanneke Hoens


‘je loopt je levenspad zelf, maar dat hoeft niet alleen’

Hanneke Hoens is vitaliteitscoach en docent. Ze woont in Weert, heeft een samengesteld gezin met 5 kinderen, en is tevens hooggevoelig, oftewel een HSP-er (hoogsensitief persoon).

Na bijna vijfentwintig jaar mooie, interessante functies te hebben vervuld in het bankwezen, zet Hanneke de knop om. Wanneer haar privéleven een compleet andere wending krijgt, realiseert ze zich dat haar professionele carrière daar niet meer op aansluit. Ze begint aan een boeiend avontuur van zelfontplooiing en start in 2010 een eigen coachpraktijk, Hoens Coaching en Counseling, waarin ze steeds meer haar richting vindt. Altijd vanuit een onderbuikgevoel. En altijd met het doel mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van hun vitaliteit.

Inmiddels heeft ze zich volledig gespecialiseerd in het coachen van sensitieve mensen. Haar doel is mensen volop hun mogelijkheden te laten benutten. Om dit te bereiken maakt Hanneke gebruik van haar invoelende en analystische kwaliteiten en van haar werk- en levenservaring (lees: stress binnen de zakelijke dienstverlening, reorganisaties, hooggevoeligheid, autisme). Haar favoriete stelregel is dat je eigenlijk weet wat je kan/wil, maar daar soms even niet bij kan.

Ze begeleidt zowel mensen in groepen als individueel op hun persoonlijke pad. Niet alleen op het gebied van hooggevoeligheid, maar ook bij andere vitaliteitsvragen. “Persoonlijke ontwikkeling staat voor mij altijd centraal. Mensen even laten stilstaan bij zichzelf en begeleiden naar een punt waarop ze meer vitaliteit, geluk en balans ervaren.”

Vanaf oktober 2010 is ze tevens verbonden aan Sonnevelt Opleidingen, als docent Stress en Burn-out Coach.


'als je hoogsensitief bent, heb je de gave van verbinden en invoelen'  

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)