professional

Jackie Rademakers

Jackie Rademakers


‘het opsporen en neutraliseren van onzichtbare, maar voelbare energieverstoringen, voelt als een tweede natuur’

Jackie is al jarenlang werkzaam als interieurontwerper en Feng Shui professional. Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie die leert hoe de omgeving ons geluk beïnvloedt. De filosofie richt zich op de relatie tussen mens en omgeving, op de wisselwerking tussen yin en yang en geeft zodoende inzicht in eventuele energieknelpunten in een woning.

Vanuit deze kennis maakt Jackie zich al snel de toepassing van Nine Star Ki (een vorm van Chinese astrologie) eigen, gevolgd door Clearing. Clearing staat voor het energetisch reinigen van huizen en hun bewoners. Met deze toevoeging (in 2014) is voor Jackie de cirkel rond om zich, met behulp van deze tools, met verve in te zetten om de balans en harmonie in woon/werkomgevingen te herstellen en te optimaliseren.

Er is namelijk altijd sprake van een wisselwerking tussen aanwezige energiestromen. Vanuit liefde, respect en acceptatie verbindt zij alle componenten in synergie.

Jackie is getrouwd met Harry en samen hebben ze drie volwassen zonen. Ze geniet van het gezinsleven, waarvan Weimaraner James volwaardig deel uitmaakt.

Vanaf het moment dat ze samen is met Harry dromen ze ervan om een oud huis op te knappen. Uiteindelijk vinden ze hun droomwoning in 1994. Omdat Jackie alles zo perfect mogelijk wil inrichten, start ze een opleiding interieurarchitectuur, niet wetende dat dit het startsein is voor zowel haar ontwikkeling als ondernemer als  haar spirituele ontwikkeling. Inmiddels is een mooie drie-eenheid ontstaan die alle facetten van wonen en leven in zich heeft.


‘mensen onderling, zowel als mens en ruimte, hebben een symbiotische relatie’

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)