professional

Janneke Kierkels

Janneke Kierkels


‘onze emoties, onze gedachten en ons gedrag hebben invloed op elkaar en niet altijd op een effectieve manier’Ze helpt om inzichten te krijgen over bepaalde patronen. “Onze emoties, onze gedachten en ons gedrag hebben invloed op elkaar en niet altijd op een effectieve manier. Door dit inzicht en het bieden van opties groeit je autonomie, je zelfvertrouwen en je verlangen. Op deze manier lukt het wel om de juiste stappen te zetten.”

Na haar studie pedagogiek werkt ze zes jaar in het onderwijs. Vervolgens doet ze ongeveer zes jaar ervaring op als manager van een bureau wat competenties beoordeelt. Zo ontdekt ze het ondernemerschap. Met PRCHT helpt ze sinds 2018 ondernemers om meer uit hun mensen te halen. Met name door middel van Transactionele Analyse, TA. Dit is een praktisch en toegankelijk communicatiemodel en persoonlijkheidstheorie.

Haar ervaring sluit heel goed aan bij haar huidige activiteiten. Haar onderwijservaring en -passie kan ze kwijt in haar workshops en trainingen en als coach kan ze haar hart ophalen met de individuele begeleiding die ze biedt. “Daarnaast ben ik natuurlijk ondernemer en dat is echt een vak apart! Je moet lef hebben, risico durven nemen, goed kunnen netwerken en doelgericht kunnen werken. Ik vind het te gek om ondernemer te zijn! Het haalt het beste in mij naar boven en ik krijg heel veel energie van de mogelijkheden die het me biedt.”

Janneke is een bevlogen persoon, die middenin het leven staat. Ze woont met haar gezin in Schaijk. Met haar bedrijf PRCHT brengt deze energieke ondernemer, trainer en coach mensen in beweging. Bijvoorbeeld richting een gezonde leefstijl of naar het zelfvertrouwen van een krachtige professional.


‘iedereen is PRCHT-ig en hoe meer jij en jouw mensen dat gaan zien, hoe meer waarde je aan jouw mensen toevoegt’

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)