professional

Robin Meulen

Robin Meulen


‘dit helpt mij, dit brengt me terug naar mijn pure zelf, los van alle lagen die door eigen toedoen of mijn omgeving aan me bleven hangen’

Robin groeit op in het Weerterland, maar dit is voor hem slechts het vertrekpunt voor het maken van een flinke reis, intern en extern. Na een workshop bij Peter Chin Kean Choy, een Meester in de Tai Chi & Chi Kung van Chinees Maleisische komaf, beseft hij dat hij ontzettend veel kan leren van deze leraar. Een leraar met meer dan 45 jaar ervaring, die zelf in de leer is geweest bij verschillende Taoïstische (groot)meesters uit de hele wereld en Azië in het bijzonder. Een man met een enorme gedrevenheid om de Taoïstische handvatten in het westen te onderwijzen.

Robin kiest vervolgens voor een leven in de Rainbow Tai Chi & Chi Kung School in Devon UK en start als apprentice en leraar in opleiding bij Tai Chi Master Choy. In de zomer van 2018, na 6 jaar studie, studeert hij af als Tai Chi en Chi Kung leraar. Ook hij voelt een sterke passie, motivatie en inspiratie om deze bewegingen en natuurlijke principes te onderwijzen.

Net als Tai Chi Master Choy hoopt hij mensen te helpen en te begeleiden om hun geluk terug te vinden en gezondheid te verbeteren. De oefeningen en natuurlijke principes helpen hem dagelijks en consistent rust en levensvreugde (terug) te vinden. “Daarom deel ik deze tools graag met iedereen die daarvoor openstaat!”

Na enkele mooie reizen door onder andere Nepal en India landt Robin, samen met zijn vriendin en studiegenoot Liza Disselhorst weer in Nederland. In november 2019 wordt hun geluk bekroond met de geboorte van hun zoon Flo Wallis Meulen. Vanuit Weert zetten zij zich in mensen kennis te laten maken met de Tai Chi & Chi Kung fundamentals.


‘de natuur is werkelijk een prachtige leermeester, geen mens kan hieraan tippen’

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)