professional

Sem Aipassa

Sem Aipassa


‘als je buiten je comfortzone stapt, is er ruimte om te groeien’

Sem is een voorstander van persoonlijke groei en past dit toe in zijn dagelijks leven om zo in balans te zijn. Sport is één van de dingen waar hij blij van wordt en waarmee hij persoonlijk het beste uit zichzelf haalt.

Sem heeft dan ook heel zijn leven gesport. Toen hij kennis maakte met kickboksen was hij meteen verkocht. Zelf traint hij nog altijd, bij Ali Gunyar in Eindhoven en krijgt daarnaast functionele strength & conditioning trainingen van Phil Roothans. Inmiddels vecht Sem wedstrijden op het hoogste niveau.

Voorheen heeft hij altijd met veel plezier gewerkt in de horeca. Maar na 12 jaar besloot Sem om van zijn passie zijn werk te maken. Interactive Powerhealth werd een feit. Als personal trainer helpt hij mensen hun doelen te bereiken door ze fysieke uitdagingen aan te laten gaan en daarin grenzen te verleggen. Ook verzorgt hij kickbokslessen bij verschillende bedrijven.

Sem woont samen met Dewi in Weert en in de zomer van 2019 zijn ze trotse ouders geworden van Tobias Miles Aipassa.

Sinds Sem doet wat hij echt leuk vindt, is hij meer in balans. Hij is ervan bewust dat hij daardoor positiever in het leven staat. En hierdoor trekt hij weer meer positieve dingen aan. Sem zal daarom altijd op alle facetten van het leven groei creëren en die balans blijven opzoeken.


‘door te groeien kan je mooie dingen bereiken in het leven’

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)