professional

Sonja Janssen

Sonja Janssen


‘ik zie het lichaam als een holistisch geheel en werk met een mix van de cursussen die ik heb gedaan; telkens opnieuw afgestemd op de persoon’

Na 27 jaar ervaring - en met heel veel plezier - in de kraamzorg te hebben gewerkt, vindt Sonja in 2015 haar passie in de massagewereld. Hierin kan ze volledig haar hart volgen en het groeiend enthousiasme resulteert drie jaar later in een eigen praktijk met als specialisatie EMMETT Techniek en tutor van de Emm-Tech training.

Sonja woont en werkt in Weert. Door een flinke dosis levenservaring, de focus op persoonlijke ontwikkeling en een diversiteit aan opleidingen en cursussen wil ze haar bijdrage leveren aan heling, te beginnen bij het stimuleren van bewustwording. Haar diepste interesse gaat uit naar de kern van dat wat spanning veroorzaakt in het lichaam. Het inzetten van EMMETT Therapie, eventueel in combinatie met (stoel)massage, bezorgt haar de meeste vreugde, omdat de resultaten goed zijn en direct merkbaar.

Het is een zachte, gerichte aanrakingsmethode, ontwikkeld door Ross Emmett, die zorgt voor ontspanning van spieren, verbeteren van actieve balans en veel meer. De methode gebruikt de huid als het ware als een touchscreen. Het is een snelle, effectieve manier van ongemak behandelen met direct resultaat door ontspanning van het bindweefsel wat diep in het lichaam voelbaar kan zijn.


‘masseren geeft mij energie, levensvreugde en ontspanning, daarin wil ik mensen graag in meenemen’

producties

© 2020 | de site van goedstof is gerealiseerd door
Anne (deSooSweert.nl) Nicole (niqui.nu)
Gerrian (ontwerpburodekeizerin.nl)